0

Holografické anglické Písmena Flitry Pro Epoxidové Pryskyřice Formy Plniva Abeceda Třpytky DIY Příslušenství epoxidové pryskyřice resina para manualidades

(1 Hodnocení Zákazníků)
59.10 Kč 90.96 Kč

Holografické anglické Písmena Flitry Pro Epoxidové Pryskyřice Formy Plniva Abeceda Třpytky DIY Příslušenství epoxidové pryskyřice resina para manualidades

Obsah Balení: 1 Box Třpytky Flitry;

Design: Anglické Dopisy Tvaru;

Nejlepší Pro Nail Art Dekorace, Můžete Také Použít Pro DIY Řemesla, Jako je Pryskyřice Formy, Náplně, Ozdoby, Foto Rámeček, Dekor Telefon Případě, Dráha, Brýle, přívěšek na Klíče, Přívěšek, Šperky, atd.

Kupující Tipy:

1. Máte-li jakékoli dotazy týkající se vaší objednávky a produkty, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis první, budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl.

2. Vzhledem k rozdílům mezi různými monitory a osvětlení, tam může být mírné rozdíly mezi barvou výrobku a obrázku, prosím, to nevadí.

O Poraďte

1. Vážený zákazníku, pokud je tam problém s logistikou, můžete kontaktovat zákaznický servis pro komunikaci. 2. Můžeme prodloužit období ochrany pro vás, prosím, kontaktujte nás, pokud je to nutné.

O Lodní Dopravy

1. Pokud je vaše doručovací adresa nebo telefonní číslo informace jsou nesprávné, prosím, kontaktujte zákaznický servis změnit dřív než balík poslat ven;

2. Prosím, postupujte podle logistické informace prostřednictvím sledovací číslo na vaši objednávku stránku.Pokud to ukazuje, že balíček již dorazil ve vaší zemi, můžete volat na místní poštovní úřad pro kontrolu a dostat to.

3. Pokud potřebujete přijímat vaše zboží bezpečně a rychle, prosím, vyberte standardní nebo rychlejší logistické kanály pro přepravu zboží.

4. Zboží může být lehce poškozen během přepravy, pokud máte nějaké dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat.

O Zpětnou Vazbu

1. Vaše zpětná vazba je opravdu důležité pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, dejte nám pět hvězdičkové hodnocení, vítáni se podělit o své tvůrčí fotografie.

2. Prosím, kontaktujte nás před dát neutrální(3 hvězdičky) nebo negativní(1-2 hvězdy), recenze, budeme se snažit v našich silách vyřešit váš problém a dá vám šťastný nákupní nálada zde.

Děkujeme za vaši návštěvu!

  • Značka : ADORNOS
  • Typ : pryskyřice příslušenství
  • Funkce : Epoxidové Pryskyřice Kompletní Sada
  • Položka : Silikonové formy plniva
  • Materiál : Plastové
  • Typ Položky : Šperky Zjištění
  • Číslo Modelu : Pryskyřice Flitry
  • model : dopisy pro epoxidové pryskyřice
  • Styl : epoxidové pryskyřice formy a doplňky
review images
Zákazník - 2023-10-16

dobrý produkt.

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše hodnocení