0

USB Vyhřívané Bundy USB Nabíjecí Topení Vesta S 5 Vyhřívaná Podložka Lehký Omyvatelný Topné Oblečení Gilet 3 Teploty Teplo

(0 Hodnocení Zákazníků)
535.88 Kč 788.11 Kč

Zůstat v teple v jakékoliv venkovní aktivity s naší dobíjecí vyhřívaná bunda!S integrovaným systémem vytápění, tato bunda udrží vás útulné teplo zóny na pravé a levé pasu, vlevo a vpravo, bederní a střední-back.Topné prvky jsou pohodlně umístěny na boku kapsy.Navíc, tato nepromokavá bunda je ideální pro procházky, jízdy na motocyklu, turistika, kempování a lyžování.

Vlastnosti:

Název: Elektrická Vesta

Napájení: USB připojení (bez baterie)

Vstup: 5V/2.0~3.1

Barva: černá

Materiál: rocker fleece

Podšívka: bavlna

Velikost: M/L/XL/XXL/XXXL

Seznam:

1 x usb vyhřívané vesty (bez baterie)

Více viz podrobnosti o produktu

1.Větší Pohodlí: Zůstat pohodlný a útulný s naší USB Vyhřívané Vesty!Rocker tkanina je ultralehká a jemný na kůži, zatímco integrovaný systém vytápění zajišťuje teplo na cestách.Ideální pro outdoorové nadšence a dojíždějící (mobilní napájení není součástí balení).

2.Revoluční Distribuce Tepla: USB vyhřívaná vesta má 5 vysoce výkonných uhlíkových vláken topné podložky, které poskytují kontinuální teplo do klíčových oblastí vašeho těla.Tyto polštářky jsou speciálně umístěny v pravé/levé pasu, pravé/levé bederní, a mid-back oblastech.

3.Regulace teploty: Tento USB vyhřívaná vesta má 3-rychlosti, nastavení teploty funkce, která se nachází na boční straně pocket, což je výhodné pro nastavení požadované teploty.Připojuje se přímo na mobilní napájecí zdroj (není součástí balení) k napájení tílko.

4.Snadná Údržba: Udržujte vaše USB vyhřívané vesty čisté bez potíží!To je zcela pratelné v pračce, vodotěsné a bezpečné použití.Stačí jen připojit a nastavit ideální teplotu pro všechny den teplo a pohodlí.

5.Vícenásobné použití: Přelstít zima s naší USB vyhřívané vestě, který je dodáván v 5 velikostech, ideální pro každého.Zůstat útulné a pohodlné během venkovních aktivit, jako je rybaření, kempování, pěší turistika, lyžování, procházky se psem a jízda na motorce.S 3 topné úrovně, můžete porazit studené a bavit celý den.

  • Původ : Pevninské Číně
  • Číslo Modelu : USB Vyhřívané Bundy
  • Materiál Technologie : NIC
  • Materiál : Flanel
  • Pohlaví : MUŽI
  • Fit : Hodí věrný velikosti, vezměte své normální velikosti
  • Funkce : Tepelné
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše hodnocení