0

Hi-Tie Designer Paisley Šampaňské Hedvábné Svatební Kravaty Pro Muže Handky Knoflíček Muže, Kravata S Límečkem Pin Obchodní Párty Dropship

(0 Hodnocení Zákazníků)
182.36 Kč 424.27 Kč

Stav:Zbrusu Nové S Tagy

Značka: Hi-Tie

Materiál: 100% žakárové tkané Hedvábí

Velikost: 59.06"(150 cm) na délku a 3.35"(8,5 cm) na Šířku

Podmínky: denní Světlo lamp (se hmotný objekt jako)

Balení: Ochranná a Jednoduché Balení

Designer: Italský

Původ: Zheng Sheng.Čína

Šampaňské, Kašmír Hedvábí Svatební Kravaty Pro Muže Handky Knoflíček Muže, Kravata S Límečkem Pin Obchodní Párty Lodi Hi-Tie Designer

POZNÁMKA: Stav: Zbrusu Nové S Tagy

Značka:Hi-Tie

Materiál: 100% žakárové tkané Hedvábí

Velikost: 59.06"(150 cm) na délku a 3.35"(8,5 cm) na Šířku

Podmínky: denní Světlo lamp (se hmotný objekt jako)

Balení: Ochranná a Jednoduché Balení

Designer: Italský

Původ: ShengZhou.Čína

Hi-Tie je podle myšlenku-"stručný, klidný, hluboký".Jsme jsou zaměřeny na výběr materiálu přísně a práce dokonale, aby vám pocit, mezinárodní značky je pocit, kvality, a najít perfektní rovnováhu mezi cenou a kvalitou.Zaměřujeme se na stát náklady-přínos designu značky mají perfektní kvalitu, nízkou cenu pořád.

Hi-Tie je centrála se nachází v Pekingu, konstrukční oddělení se nachází v Itálii.Kravata je Čínské slavné značky produktů, které mají skutečné hedvábné kravaty, polyesterové kravaty, hedvábí, vlněné směsi kravatu, nanometrů kravatu atd. a další vazby v různých tkaniny a styl.Poskytnout větší výběr prostor pro občany, kteří honit módní a jedinečné.Nákup všimnout Chromatické aberace, Protože z Tkaniny řezání v různých pozicích.manžetové knoflíčky vzor možná liší od popisu zboží na www.imagi.cz, ale oni jsou ještě zápas.pokud si mysli, prosím, nenakupují!

Problém aberace: Za účelem zobrazení efektů zboží, naše zboží je všechny střílet pod fotografie svítidel, které nižší aberace úrovni do minimální hodnoty.Nicméně, protože usnesení poměry různých displayers lišit, existence minut aberace je nevyhnutelné.Žádný on-line prodejce může tento problém vyřešit.Pokud jste se zejména o aberace, prosím, buďte opatrní při rozhodování o koupi zboží nebo kontaktujte náš zákaznický server!Platby ESCROW je jediný způsob, jak můžeme přijímat platby.Můžete platit přes

1. Vaše peníze budou uloženy platformu, dokud si potvrdit převzetí zboží, a teprve poté, co že peníze budou uvolněny prodávajícímu.Jste chráněni 100% bezpečný!!

2. Budeme posílat vaše položky podle VÁZANÝ Platební Adresu, ujistěte se, že vaše PODMÍNĚNÁ Platba Adresa je správná.Adresa s Tel Číslo bude vítán v lodní dopravě.Nemáme žádnou odpovědnost za chybná adresa!!

3. Pro daňové povinnosti, kupující by měl platit sám!!Doprava 1. Jsme loď na celém světě.Nezahrnuje Dopravu do Itálie...Budeme obvykle loď do 1-2 pracovních dnů po obdržení platby vymazány.(s výjimkou prázdnin), "1-2 dny" je předání času ani čas příjezdu, prosím, nechápejte mě špatně.Před platbou, musíte ujistěte se, že vaše platby, dodací adresu, je správné.Normálně jsme loď, jakmile je to možné, ale nemůžeme slíbit, že skutečné datum, kdy jste mohli získat, protože se liší rychlost a politika místních zvyků ( od doručení jsou vyrobeny třetích stran) .

2. Jak všichni víme, že Mezinárodní doprava vyžaduje složitější lodní postupy, jako např. obou zemí celní, tranzitní stanice atd., to bude pravděpodobně trvat delší dobu, pro vaše zboží dorazí na konečné místo určení.Moc rádi za vaše pochopení v této nekontrolovatelné věci.Přísné celní oblast :Itálie, Německo, Rakousko, Kanada, Brazílie, Argentina, Rusko......Prosím, nenakupují, pokud nemůžete přijmout časový rámec níže.

3. Pro Urychlené lodní dopravy(expresní doprava), EMS je výchozí způsob dopravy.Pokud chcete používat FedEx nebo DHL, musíte mě kontaktovat, zkontrolovat, zda vaše adresa je vzdálené oblasti, nebo ne, a zkontrolujte, zda Objem hmotnost je těžší, než je její skutečná hmotnost, protože pro odlehlé oblasti, adresu nebo Objem, hmotnost je těžší, budete muset zaplatit další poplatky. Pokud chcete, mezinárodní Expresní post, prosím, kontaktujte nás.Jsme schopni přijmout žádnou odpovědnost za případné vlastní zpoždění nebo daně.Důvodem je, že tranzitní čas je vysoce závislé a poskytuje Poštovní Služby (s výjimkou víkendů a svátků) Návrat Politiky Jsme v našich silách, aby služby našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme!!

1. Přijímáme položka výnosy z jakýchkoli důvodů (jako se ti to nelíbí, není to vaše očekávání), Ale kupující bude odpovědný za zpáteční lodní poplatek, a měla by položka nemá žádné poškozené nebo upravit, vrátit celý balíček spolu s tagy.pokud nechceme, aby se sporu s kupujícím.

2. 15-denní záruka od dodávány datum.Prosím, pošlete fotografii na položku poškození oblasti prostřednictvím e-mailu, pokud to není man-made poškození nebo fyzické poškození, budeme nahradit novou, nebo Budeme vrácení 100% peněz!My vrácení platby prostřednictvím Úschovy, položky by měly být vráceny v původním stavu.Zpětnou vazbu Nic méně než 5 hvězdiček, na naše Podrobné Prodávající Hodnocení ovlivňuje naše postavení v www.imagi.cz.Pokud máte pocit, že jsme si zaslouží méně než 5 hvězd za nic, dejte nám prosím vědět, než si nechte svůj názor, abychom mohli řešit své obavy. (Negativní nebo Neutrální Názor nemůže vyřešit jakýkoliv problém).

  • Přílohu : Kravata+Tie Clip+kapesníček+manžetové Knoflíčky+Tie Clip+Dárkové krabičce
  • Vazby Typu : Krk Kravatu
  • Styl : Módní
  • barva : Pevné Modré Kravaty pro Muže Kravata
  • Materiál : Hedvábí, 100% Hedvábí Ruku Jacuare Pánské Tkané Vazby Set
  • Příležitosti : OBCHODNÍ, Strana, Svatební
  • CN : Henan
  • velikost : One Size, 59.06''(150cm) in length and 3.35''(8.5cm) in Width
  • Jiný Vzor : pruhované, Paisley, Solidní, Květinové, Tečky, Geometrické, Pánské Kravaty
  • Značka : Hi-Tie
  • Vlastní, Dropshipping, Velkoobchod : Akceptovány.
  • Původ : Pevninské Číně
  • Pohlaví : MUŽI
  • Číslo Modelu : 1117
  • Sezóna : Jaro, Letní, Podzim, Zimní, Všechna roční období
  • Název Oddělení : Dospělé
  • Typ Položky : Vazby
  • Země Výroby : ČÍNA
  • Vzor Typu : Paisley
  • Muži dárek : Muže, módní Doplňky, Dárek pro Svatební Party Obchodní
  • Prodej zboží : Dárek pro Muže Paisley Gravata/Corvata /Nákrčník
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše hodnocení