0

Cyklistické Rukavice 5 MM SBR Destičky Mountain Bike Rukavice Prodyšné Cyklistické Rukavice Non-slip Silniční Cyklistika Cyklistické Rukavice pro Muže, Ženy

(0 Hodnocení Zákazníků)
277.50 Kč 346.93 Kč

【Popis Produktu】:

Materiál: hřbet ruky :95%polyester,5%Lycra , Podložky:50% nylon,50%polyester, Dlaň/Prsty: 50%nylon,50%polyester

Barva: Černá/Modrá/Fluorescenční Zelená

Velikost: S/M/L/XL

Multi-Účel :Silniční kolo na koni,jízda na horském kole,jízda na celou sezónu,ale také ideální pro posilovny,cvičení,venkovní cvičení,cross trénink,lezení,fitness a jiné halové sporty venkovní.

【Vlastnosti】:

1.Na 5 MM SBR výplně mají velký vliv na tlumení nárazů a odolnost proti nárazu, zabraňuje ruce, aby se nezranil, necitlivý nebo třením.

2.Cyklistické rukavice jsou vyrobeny z vlhkost odvádějící, vysoce prodyšné Lycra vzduchu větrané textilie, která udržuje vaše ruce chladné a suché i po hodinách na kole .

3.Nositelná kůže z mikrovlákna a anti-skluzu Silikonové Tisk SBR Pads poskytují vynikající přilnavost a ovládání, a to i na nerovných cestách, pro lepší zážitek z jízdy.

4. S tažnými design na dva prsty budou snadno sundat rukavice, aniž se otočil naruby .

5. S hákem a smyčkou uzavření, cyklistické rukavice lze zabalit těsně kolem zápěstí bez jakékoliv nepohodlí, takže váš pohyb více zdarma a obratný.

【Tipy Čištění】

(1) Přednostní mýt ručně.Stačí pouze namočit rukavice s mýdlem, a pak vytřete a umyjte, vysušte ve stínu.

(2) Pokud omývá stroj, to je lepší dát na rukavice do pracího sáčku, aby se snížila pravděpodobnost deformace.

(3) Nikdy nepoužívejte horkou vodu, bělidlo, a další silné kyseliny umýt, a ne vyhřívat na slunci, protože materiál organizace bude zničena snadno, což způsobí plstnatění, tkaniny volné a rukavice deformace a tak dále.

【Jak Vybrat Velikost ?】

1.Prosím měřte šířka palm, nebo palm obvod vaší ruky jako na obrázku, velikost grafu ukázal a porovnat s velikostí grafu vybrat správnou velikost .

2.Pokud jste v-mezi dvě velikosti ,pokud chcete pohodlný fit ,prosím, vyberte si menší ,pokud chcete, loose fit ,prosím, vyberte si větší .

【Poznámky】

1.Fotografie byla střílet na základě skutečných produktů a profesionální fotoaparát vzhledem k světlo a displej je jinak, tam bude určité barvy, se nelze vyhnout.to není problém s kvalitou

2.Vzhledem k osobní technika měření je jiný a elastické tkaniny materiálu, Tam možná 1 cm chybu fyzické .Prosím vyberte velikost odpovídajícím způsobem

  • Typ Položky : Rukavice & Palčáky
  • Pohlaví : MUŽI
  • Název Oddělení : Dospělé
  • Původ : Pevninské Číně
  • CN : Guangdong
  • Číslo Modelu : AK050
  • Materiál : Polyester, mikrovlákno, nylon, LYCRA
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše hodnocení