0

Venkovní Sportovní Tenké Prodyšné Dámské Golfové Ledu Pocit, Opalovací krém, Rukavice Golfové Ledu Pocit Half Finger Golf Rukavice, Opalovací krém

(0 Hodnocení Zákazníků)
191.81 Kč 273.98 Kč

Body:

1.Snadné Použití: Tato golfová rukavice má dvojitou vrstvou ledu hedvábí s pevnými švy.Dlaň je vyhloubené, a můžete se houpat stejně jako vy chcete, grip je více stabilní a není kluzký, uvnitř dlaně je vyhloubené pro snadné uchopení, a více sad kroužků nepoužívejte přesunout houpačka.

2.Tkanina Pohodlné: zima-fabric pocit z této rukavice dodává kyselina hyaluronová faktorem, který také vyživuje a zvlhčuje tkaninu.Ice hedvábí přináší chladné pocit na kůži, silné prodyšnost a sucho, aniž by byl ucpaný.Udržuje ruce chladné po dlouhou dobu.

3.Opakovaně použitelné a Odolné: Toto golfové rukavice je odolná, protože má vlastnosti vysoká pružnost a ne těsnost, anti-strečink, není snadné žmolkování a dlouhou životnost.

4.Efektivní Ochrana před Sluncem: Tento golf rukavice mohou účinně proti slunečnímu záření, odolat UV záření, odolat škodlivé sluneční paprsky UVA, a zabrání poranění ruky.Opalovací krém na zadní straně, velká plocha ochranu proti slunečnímu záření, a udržet ruce chladné po dlouhou dobu.

5.Široce Používán: Tento golf rukavice může být široce používán, je velmi vhodný pro outdoorové sporty, jako je cestování, jízda na kole, svatby, běhání a horolezectví.

Popis: Tento golf rukavice může účinně odstranit ochranu proti slunečnímu záření, odolat UV záření, odolat škodlivé paprsky UVA, a zabrání poranění ruky.Opalovací krém na zadní straně, velká plocha ochranu proti slunečnímu záření, a udržet ruce chladné po dlouhou dobu.

Specifikace: Velikost: jedna velikost

Materiál: 95% nylon 5% spandex

Hmotnost: 24g

Balení Seznam: Golf Rukavice*1 pár

  • Materiál : PU
  • Použitelné Lidí : MUŽI
  • Původ : Pevninské Číně
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše hodnocení