0

Venkovní Vína Podnos Dřevěný Sklenice Na Víno Držitel A Snack Tabulka Velká Kapacita Odnímatelné Robustní Venkovní Občerstvení, Víno Zásobník Na Pláži

(0 Hodnocení Zákazníků)
510.84 Kč 1 135.26 Kč

Toto víno piknik stůl je ideální pro pláž a venkovní akce.Kreativní odnímatelný design umožňuje snadný přístup a tah.S jasnou texturu, to může ubytovat více lahví vína a brýle.Užijte si vaše víno ve velkém stylu.

Specifikace:

Název produktu: Venkovní Stolní Víno

Barva: Dřevo obilí barva

Materiál: Borové dřevo

Čistá hmotnost: cca 480g

Balení Seznam:

Venkovní Stolní Víno * 1

Poznámka:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení, produkt barvy se mohou mírně lišit od obrázků.

Vzhledem k rozdílu v ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Jednoduché Použití: Venkovní Stolní Víno nabízí surového dřeva na oblečení a odnímatelný design, který může být sestaven a rozebrán snadno a rychle.To je ideální pro milovníky vína venku, takže venkovní vína kurzy pohodlný a příjemný zážitek.

2.Robustní a Elegantní: Řemeslně s vysokou tvrdostí dřeva a anti-drop technologie, tento venkovní stolní víno vydrží v jakémkoliv prostředí.Jeho jasné textury a vlhkosti důkaz povlak zajistí, elegance a odolnost, takže je ideální pro pikniky a outdoorové akce.

3.Široce Použitelné: Perfektně navržený nejen pro víno a skleničky, ale také pro sýry, ovoce a občerstvení.Skvělé pro pláž, kempování nebo na zahradě Grilování!

4.Přenosný Velikost: S dutou rukojetí na obou stranách, venkovní vína tabulka poskytuje rychlý přístup a snadný pohyb.Užijte si víno venku s tento praktický a pohodlný piknik víno zásobníku, ideální pro outdoorové nadšence, kteří hledají přenosné pohodlí.

5.Splnit Vaše Potřeby při Ukládání dat: Tento venkovní stolní víno má široký podvozek, který se může ubytovat více lahví vína a brýle, šetří prostor a poskytuje pohodlí pro vaše venkovní strany.Stůl je odolný a robustní, což zajišťuje stabilní umístění na jakémkoliv povrchu.

  • Původ : Pevninské Číně
  • Typ : Svítilna
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše hodnocení