0

Vlastní Topení Ponožky Teplé A Útulné Masážní Ponožky Tepelné Ponožky S Vlastní Topení A Masážní Funkcí Dárek Pro Rodinu, Přátele

(0 Hodnocení Zákazníků)
50.09 Kč 71.63 Kč

Tyto self-topení ponožky jsou ideální pro udržení vaše nohy v teple a útulné.Snadno se nosí a je ideální pro outdoorové aktivity, jako je lyžování, běh, nebo na cestách.Ideální pro zmírnění nepohodlí v nohou, jsou to také skvělé pro použití doma nebo v podnikání.Praktický dárek pro vaše blízké.

Specifikace:

Název produktu: Samostatné Topení, Ponožky

Hmotnost produktu: 54g

Produktu velikost: (přibl.)28*8 cm/11.02*3.15 palce

Produkt materiál: polyesterové vlákno

Balení Seznam:

1 pár* Pohodlné Bavlněné Ponožky

Poznámka:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení položky barva může být mírně odlišný od obrazu.

Vzhledem k různé ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Snadné Všechny Den Teplo: Naše Self-Topení Ponožky udržovat v teple teplotu generováním tepla z moderních polyesterových vláken, které zabraňují nachlazení.Dopřát delší outdoorové aktivity s snadné všechny den teplo a pohodlí.

2.Posílená Izolace: Užijte si teplo, které si zaslouží naše ultra-měkké a pohodlné self-topení ponožky.Perfektně padnoucí vaše nohy, držet je příjemné bez uklouznutí nebo utahování.Zkušenosti snadné luxusní s každým opotřebení.

3.Zmírnit Nepohodlí: Navržen s více masážními body, aby zmírnit únavu a nepohodlí.Tyto self-topení ponožky jsou schopni masáž dolní části nohou, zlepšení zdraví a snížení stresu.Můžete se těšit na uklidňující a relaxační masáž nohou kdykoliv, kdekoliv.

4.Široký Rozsah Použití: Zažijte vynikající teplo a pohodlí při jakékoliv příležitosti s naší Vlastní Topení Ponožky.Ideální pro venkovní, cestování, lyžování, běh, domů, a businesss, mohou se pochlubit měkké, prodyšné a odolné materiály, které podporují zdraví a snižují únavu.Objevte jejich univerzálnost dnes.

5.Praktický Dárek: Tyto self-topení ponožky jsou ideální pro rodiny, přátele a kolegy, kteří chtějí, aby jejich nohy v teple a útulné v chladném počasí.Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní materiál, který vytváří teplo samo o sobě, žádné baterie nebo elektrické energie potřebné.

  • Hadice Výška : Ponožka Přezůvky
  • Původ : Pevninské Číně
  • Materiál : BAVLNA
  • Pohlaví : MUŽI
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše hodnocení