0

Vyhřívané Ponožky Dálkové Ovládání Elektrické Topení Ponožky 4000mah Dobíjecí Baterie, Zimní termo Ponožky Muži Ženy Sportovní

(0 Hodnocení Zákazníků)
890.06 Kč 1 186.68 Kč

Body:

1、Tři Režimy Vytápění: 30 stupňů Celsia (každodenní život), 45 stupňů Celsia (pracovní), 55 stupňů Celsia (venkovní).Tři režimy vytápění pro váš výběr, aby vyhovoval vašim různé potřeby.

2、Odolné Modální Materiál: Vysoce kvalitní modální materiál, který je odolný proti opotřebení a odolný, není snadné deformace, otěr, a má dobu životnosti.Dobrá propustnost vzduchu přináší pohodlné nošení zkušenosti.

3、Vysokou Pružnost: Ponožky jsou dvakrát tak pružná jako normální tkaniny, který lze úhledně pokrytí nohou a kotníků.Je vodotěsný a omyvatelný, že může být použit mnohokrát.Dobré elastické design je vhodný pro různé typy nohou.

4、Velká Kapacita Baterie: 3.7 V 4000mah velkokapacitní mobilní napájení.Ponožky vydrží dlouhou dobu práce bez častého nabíjení.

5、Double Layer: Modální a kašmír dvouvrstvá struktura tkaniny, neviditelné topení modelování poskytovat pohodlné velké oblasti vytápění, servis, bez chuti měkké, spolehlivé každodenní život, a je vhodný pro studenou zimu.

Popis:

Vytápění Ponožky je vyrobena z vysoce kvalitní modální materiál, který je odolný proti opotřebení a trvanlivé.To má tři režimy vytápění a vysokou Pružnost.Je vodotěsný a omyvatelný, že může být použit mnohokrát.Velká kapacita baterie nechat ponožky vydržely dlouhou dobu práce bez častého nabíjení.

Vlastnosti:

1. Velká Kapacita Baterie: Vybaveno 4000mAh velkokapacitní baterie, aby zajistily dlouhou dobu práce bez častého nabíjení, aby vám poskytnout trvalé teplo po dobu až 20 hodin.

2. 3 Topné Stupně: topení ponožky jsou navrženy s vysokou teplotou (55 stupňů Celsia, 7 hodin), střední teplota (45 ° C, 11 hodin) a nízké teploty (30 stupňů Celsia, 20 hodin) pro splnění různých potřeb.Nabíjení je až při prvním použití.

3. Vysoce Kvalitní Materiál: 82% bavlna, 14% polyester a 4% spandex, topení ponožky mají určitou pružnost, takže ponožky více pohodlné, měkké, teplé a prodyšné.Vestavěné topné těleso ohřívá chodidla, aby vás udrží v teple a cítit teplo, aniž by se jich dotkl.

4. All-Účel, Topení Ponožky pánské a dámské topení tým ponožky jsou nejlepší volbou velikosti.Lze prát ručně nebo strojově.Praní v pračce, stačí dát do pracího sáčku, velmi pohodlné.

5. Ideální Pro Zimní: Dobíjecí topení ponožky jsou ideální pro řadu zimních vnitřní a venkovní aktivity jako je lyžování, rybaření, lov, koulování, camping, horolezectví, jízda na kole, atd.Je to ideální dárek pro přátele, rodiče a seniory.

Specifikace:

Jméno: Topení Ponožky

Materiál: Polyester, Bavlna, Spandex

Výkon: 10 W

Napětí: 3.7 V

Vytápění Zóny: Sole

Barva: Černá, Bílá

Velikost Typ: Jedna Velikost

Tloušťka: Zahuštěný

Ponožky Výška: Crew Socks

Platné Pro Období: Zimní

Použitelné Pohlaví: Muži A Ženy

Doba nabíjení: Méně Než 8h

Zařízení Úprava: 3 Kola Úprav

Použitelné Věk: Mladý (18-40)

Prát v Pračce (na Sáček) : Podporované

Baterie: 2 x 4000mah Dobíjecí Baterie (Součástí balení)

Funkce: Nastavitelná Teplota, Pohodlné, Trvanlivé Topení, Prodyšný Materiál, Vynikající Zpracování.

Plný Výkon Služby Čas: 7h při Vysoké Teplotě, 11h Při Střední Teplotě, 20h Při Nízké Teplotě

Teplota Zařízení: Třetí (55 Stupňů Celsia), Druhý (45 Stupňů Celsia), První (30 Stupňů Celsia)

Velikost: Cca 28 cm x 22 cm / 11.02"x 8.66" (Sole x Výška Osazení)

Balení seznam:

Balíček 1: Jeden Pár Ponožek + Dva Nabíjecí Podložky *1

Balíček 2: Ponožky *1

Poznámka:

Vzhledem k světelné efekty a úhly snímání, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

  • Pohlaví : Ženy
  • Sport Typ : Golf
  • Původ : Pevninské Číně
  • Hadice Výška : Kolena
  • Prst-oddělené : Ano
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše hodnocení