0

Světlometů Restaurování Kapalina Headlight Restoration Kit S Scratch Removal Sprej A Opravy Kapaliny Odstranit Žloutnutí Nuly Ha

(0 Hodnocení Zákazníků)
101.29 Kč 144.57 Kč

Oživit vaše auto světla s naší Auto Světlomet Nuly Obnovení řešení.Zlepšení žloutnutí, škrábance a oxidace s lehkostí.Naše formule vytváří ochranný film na povrchu světlomety, zlepšení bezpečnosti jízdy a komfortu.Žádné profesionální nářadí.Vhodný pro široké použití.

Specifikace:

Název produktu:Auto Světlometů Opravy Tekutiny

Produkt kapacita: 30ml

Rozměry Výrobku:

Láhev : 8.7x2.8 cm/3.43x1.1 cm

Brusný papír: cca 5cm/1.97 palců

Non-tkané tkaniny: o 20x19cm/7.87x7.48 cm

Houba: o 6.8x2.9 cm/2.68x1.14 palců

Pásky: cca 3,5 cm/1.38 palce

Použití produktu: reflektor rekonstrukce, opravy

Balení Seznam:

1*Povlak Opakovací

1*brusný papír

1*tkaný hadřík

1*houba

1*Maskovací páska

Poznámka:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení položky barva může být mírně odlišný od obrazu.

Vzhledem k různé ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Revitalizovaná Světla: Tím, že účinně odstraní lampa povrchy, skvrny, zlepšení žloutnutí, škrábance, oxidace, tento fluid obnovuje jasnost a jas světla, což z nich vypadají jako nové.

2.Revoluční Světlomet Ochrana: Naše Auto Světlomet Opravy Tekutin využívá pokročilé technologie krystalizace odborně polské, krystalizovat, a tvoří ochranný film na povrchu vašich světel.

3.Světlomet Obnovení: Obnovení vašeho vozu, světlomety do své původní jasnosti a jasu s tímto snadný-k-použití tekutiny, která zlepšuje přenos světla a estetiky, při čištění a péče pro vaše světlomety, zvýšení bezpečnosti jízdy a komfortu.

4.Bez námahy Světlometů Obnovení: Obnovit vaše auto světla do své původní jasnosti během několika minut s naším autem světlometů opravy tekutiny.Užijte si jednoduché ovládání, které nepotřebuje profesionální nástroje, a udržet vaše auto s lehkostí.Ušetřete čas a peníze dnes.

5.Široký Rozsah Použití: Transformovat matné a zažloutlé světlomety na jakýkoli automobil typu, včetně nákladních automobilů a Suv.Oživuje jas pro elektrické automobily, motocykly a off-road vozidla s lehkostí.

  • Hmotnost Položky : 30 Ml
  • Původ : Pevninské Číně
  • Speciální Funkce : Údržba Obnovení
  • Název Modelu : 30 Ml Car Headlight Repair Liquid
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše hodnocení