0

Auto Scratch Remover Vodotěsné Auto Scratch Leštící Pasty Odstranit Skvrny Účinně Zvýšit Zkrášlování Pro Automobily, Nákladní Automobily

(0 Hodnocení Zákazníků)
161.49 Kč 323.20 Kč

Body:

1.Scratch Opravy: Tato lešticí pasta obsahuje speciální abrazivní prostředky, které účinně opravit škrábance na autě barvou povrchu a aby vaše auto vypadat zbrusu nový.

2.Odstranění Skvrn: Snadno odstranit různé odolné skvrny na laku s touto leštící pasty, které používá dekontaminace vzorec obnovit krásnou barvu vašeho vozu.

3.Bezpečný Provoz: Tohle auto scratch leštící pasty není poškození původní lesk a barvu laku, což je bezpečné pro použití na všechny povrchy.To také obnovuje a zvyšuje jas laku, dát vaše auto nový vzhled.

4.Rozsáhlé Použití: Tohle auto scratch lešticí pasta může být použita pro opravy a zkrášlování pro všechny barvy laku, aby vaše auto vypadalo jako nové a lesklé.

5.Snadná Práce s: Jen nalít odpovídající množství naše leštící pasty na surovou bavlnu a aplikovat na poškozené oblasti; je to tak jednoduché a pohodlné!S není třeba pro profesionální nástroje nebo techniky, vaše auto bude vypadat jako nové!

Popis:

Aby vaše auto vypadat zbrusu nové Auto Scratch Remover.Snadno odstranit různé odolné skvrny na laku pro opravy a zkrášlování.Bezpečné používání zajišťuje, že vaše auto je barva zůstane chráněná.Snadno pracovat s, naše scratch remover bude mít vaše auto svítí jako nové v žádném okamžiku!

Specifikace:

1. Název: Auto Scratch Leštící Pasty

2. Jak používat: Nalijte ji s surové bavlny a otřete přímo

3. Net obsah: 100 ml

4. Doba použitelnosti: 3 roky

Balení Seznam:

1*Auto Scratch Leštící Pasty

Druh tipů:

1. Z důvodů, jako je sledování teploty barev, fotoaparát, okolní světlo a fotografické schopnosti, tam může být mírné barevné rozdíly na obrázcích některých výrobků.Barva je předmětem skutečný produkt!

2. Prosím, dovolte mírné rozdíly ve velikosti vzhledem k různé ruční měření.

  • Původ : Pevninské Číně
  • Položka Výška : 6cm
  • Šířka Položky : 8cm
  • Název Modelu : Auto Scratch Remover
  • Značka : vvcesidot
  • Hmotnost Položky : 150g
  • Položka Délka : 14cm
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše hodnocení