0

Auto Scratch Remover Auto Leštění Odstraňovač Opravy Vložit prachotěsné A Přenosné Scratch Remover Leštění Laku Pro Vozidla Auta

(0 Hodnocení Zákazníků)
150.72 Kč 301.45 Kč

Aby vaše auto vypadat zbrusu nové s naší Laku Scratch Opravy.Snadno odstranit tvrdohlavý skvrny na laku pro opravy a zkrášlování.Bezpečné použití a jednoduchá práce.Získat vaše auto vypadat jako nové znovu s naše spolehlivé a efektivní scratch repair řešení.

Specifikace:

Název: Auto Scratch Leštící Pasty

Jak používat: Nalijte ji s surové bavlny a otřete přímo

Net obsah: 100 ml

Doba použitelnosti: 3 roky

Druh tipů:

1. Z důvodů, jako je sledování teploty barev, fotoaparát, okolní světlo a fotografické schopnosti, tam může být mírné barevné rozdíly na obrázcích některých výrobků.Barva je předmětem skutečný produkt!

2. Prosím, dovolte mírné rozdíly ve velikosti vzhledem k různé ruční měření.

Balení Seznam:

1*Auto Scratch Leštící Pasty

Více viz podrobnosti o produktu

1.Scratch Opravy: Tato lešticí pasta obsahuje speciální abrazivní prostředky, které účinně opravit škrábance na autě barvou povrchu a aby vaše auto vypadat zbrusu nový.

2.Oživit Auto Barva: Viz vaše auto je barva barva ožívají s naší dekontaminace formule na bázi leštící pasty.Snadno odstranit tvrdohlavý skvrny a skvrny obnovit původní krásu vašeho vozu.Dosáhnout nové nájemní života pro vaši jízdu s naším výrobkem!

3.Bezpečné Použití: Užijte si bezpečné používání našich auto scratch leštící pasty, aniž by byla ohrožena vaše zdraví nebo na životní prostředí.Naše neškodný vzorec zaručuje, že účinně obnovuje a zvyšuje jas laku, přičemž je jemný na povrchu.

4.Široce Používán: Použít naše auto scratch leštící pasta pro efektivní opravy a zkrášlování na jakoukoliv barvu laku, zajištění nový a lesklý povrch s každým použitím.

5.Snadné Použití: Stačí nalít odpovídající množství auto scratch leštící pasty na surové bavlny, a pak aplikovat na oblasti, které mají být opraveny.Žádné profesionální nástroje a techniky jsou nezbytné.

  • Speciální Funkce : Vodotěsné Scratch Remover
  • Externí Testování Certifikace : ce
  • Číslo Modelu : Auto Scratch Leštící Pasty
  • Původ : Pevninské Číně
  • Položka Objem : Leštění vosku
Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

Vaše hodnocení